Foto,  Musik,  PhotoShop,  Träning

Welcome to hell

awesome

Äntligen tisdag och ikväll ser jag fram emot ett förhoppningsvis härligt och svettigt spinningpass på Friskis. Det handlar om hårdrocksspinning och mina förväntningar är skyhöga.

Förr hatade jag verkligen hårdrock. Jag tyckte det var hemskt och kände mig alltid ”welcome to hell” när jag kom hem och maken skruvat upp volymen och spelade LOK, AC/DC, Mustasch eller någon annan ”asmusik” som jag kallat den sen jag var liten.

Men för några år sedan – efter ett spinningpass på Friskis – satt jag i bilen, på radion spelades en hårdrockslåt och plötsligt kände jag potentialen; fan vad BRA det måste vara att spinna (ja, träna över huvud taget) till den typen av musik, minns jag att jag tänkte. Och sen dess har jag så gott som alltid hårdrock i lurarna när jag är ute och joggar/power walkar. Det är ett sånt driv i det – wow!

Och vissa ledare på Friskis kör lite sån musik emellanåt på sina pass, men det är inte mycket, så ikväll ska det bli härligt att få spinna loss en och en halv timma till detta. Jag hoppas att det är lite modernare stuk så att det inte bara blir massa gamla hårdrocksklassiker från sjuttio- & åttiotalet – de är lite i mesigaste laget för mig. Jag är mer förtjust i låtar som drar år death metal-hållet… Nåja, det blir som det blir, men  jag tror på det här!

Här, en av mina absoluta favoritlåtar:

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.