Foto,  Ur vardagen

Mellan vinter och vår

rosa

Igår morse när vi vaknade hade det kommit massa ny snö. Onödigt kan tyckas, men det är ju så här det är i mars månad – mellan vinter och vår – och när jag gav mig ut på en joggingrunda runt lunchtid hade det mesta faktiskt redan smält bort på vägarna. Perfekt.

När maken kom hem från det avslutade träningslägret med Tölö A-lag hade jag skrivit ihop en inköpslista och vi åkte till ICA och handlade inför kvällen då vi fick besök av sonen och hans flickvän som vi bjöd på middag. Båda var tokförkylda och hade varit på tjugoårsfirande hos en kompis kvällen innan så de behövde bli lite ompysslade. Mysigt…

 

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.