Kombipassdags

frukost

Det är lördag morgon, åtta minusgrader ute, kaffet är uppdrucket, frukosten inmundigad, och vattnet håller jag så smått på att sippa i mig. Om en timma bär det av till Friskis för ett kombipass cirkelgym/spinning och sen får vi se vad jag gör av den här dagen.

Om skapica

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com
Det här inlägget postades i Foto, Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Kombipassdags

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.