Foto,  Ur vardagen

Det är tur att mammor finns

tjejkväll

Nyss hemkommen från en kväll tillsammans med min fina mamma. Jag har målat hennes naglar och vi har smaskat på choklad, smuttat körsbärsvin och tittat på frågeprogrammen ”Postkodsmiljonären” och ”Smartare än en femteklassare”. En fin stund att sortera in i några av mina bästa stunder här i livet-facket helt klart. Det är tur att mammor finns.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.