Foto,  Ur vardagen

Lyxigt!

rosorivas2Den här helgen är jag så gott som gräsänka. Det är så för oss ”fotbollsfruar” ibland… Maken ska tillbringa större delen av helgen på Hamravallen. Det är träningsläger på gång med start redan klockan 17.30 i kväll och jag kan därmed se fram emot att ägna all önskvärd tid åt mina egna intressen. Lyxigt!

 

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.