Foto,  Ur vardagen

Tvära kast

godmorgonRedan torsdag, hej vad tiden går och livet består av tvära kast.  Minst sagt. Min mage ballade ur fullständigt strax efter att jag skrev gårdagens inlägg. Jag var klar, hade gjort mig i ordning och skulle bege mig till jobbet – skulle bara gå på toa…

Sen. Kom. Jag. Aldrig. Därifrån! Hu, vilken pärs! Fram på eftermiddagen stabiliserades dock läget och det känns hyfsat bra nu.

Jag är medveten om att jag inte utrustats med den plåtmage min mor alltid kunnat skryta med, men nu börjar jag fundera på om jag har någon livsmedelsintolerans av något slag… Hur testar man sånt? Tips, någon?

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

2 kommentarer

  • Jessica K

    Usch vad jobbigt 🙁 min mage ballade också ur totalt (och länge) i början av året, klarade inte av att äta någonting typ. Men nu är den nästan normal igen efter att jag ätit både laktos – och glutenfritt en dryg månad. Så mitt tips är att först skippa laktosen och se om det hjälper, plus äta sånt som är snällt mot magen (kokade grönsaker, lite fibrer, inga starka kryddor, mindre/inget kaffe etc) och på regelbunda tider. Funkar inte det så ta bort gluten också. Jag har lagt upp tips på bra o goda varor som är gluten/laktosfria (se tisdagstips på lin blogg) och ett par recept på maträtter som är snälla mot magen. Kika gärna in om du vill! Lycka till med magen och hoppas den blir gladare snart 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.