Tvära kast

godmorgonRedan torsdag, hej vad tiden går och livet består av tvära kast.  Minst sagt. Min mage ballade ur fullständigt strax efter att jag skrev gårdagens inlägg. Jag var klar, hade gjort mig i ordning och skulle bege mig till jobbet – skulle bara gå på toa…

Sen. Kom. Jag. Aldrig. Därifrån! Hu, vilken pärs! Fram på eftermiddagen stabiliserades dock läget och det känns hyfsat bra nu.

Jag är medveten om att jag inte utrustats med den plåtmage min mor alltid kunnat skryta med, men nu börjar jag fundera på om jag har någon livsmedelsintolerans av något slag… Hur testar man sånt? Tips, någon?

2 kommentarer till ”Tvära kast

  • Usch vad jobbigt 🙁 min mage ballade också ur totalt (och länge) i början av året, klarade inte av att äta någonting typ. Men nu är den nästan normal igen efter att jag ätit både laktos – och glutenfritt en dryg månad. Så mitt tips är att först skippa laktosen och se om det hjälper, plus äta sånt som är snällt mot magen (kokade grönsaker, lite fibrer, inga starka kryddor, mindre/inget kaffe etc) och på regelbunda tider. Funkar inte det så ta bort gluten också. Jag har lagt upp tips på bra o goda varor som är gluten/laktosfria (se tisdagstips på lin blogg) och ett par recept på maträtter som är snälla mot magen. Kika gärna in om du vill! Lycka till med magen och hoppas den blir gladare snart 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *