Foto,  Träning,  Ur vardagen

Hellre det än inget

feelgood

Vintern är tillbaka! Snön började falla här igår vid femtiden och nu i morse när jag vaknade var det alldeles vitt ute. Igen! Här som var vår i luften… Nåja, det är ju ändå bara mars månad och att det blir så här då är varken konstigt eller ovanligt. Men det är f-n inte roligt…

Roligt är det däremot att vi ska ha redaktionsmöte på Friskis ikväll och direkt därefter ska jag köra ett pass cirkelgym/indoor walking. Är så glad att det funkar med cirkelgym med min axel. Har kört ett par sådana pass nu på sistone och än känns det fint, så jag är så tacksam och nöjd. Visserligen kör jag lätt motstånd på axelmaskinerna, men hellre det än inget.

Och hellre snö än regn.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.