Foto,  Träning

Endorfinist? Javisst!

tisdag

Nej, jag har nog ändrat mig – blir förmodligen inget indoor walking-pass ikväll. Jag tror hellre jag ger mig ut på en joggingrunda eller en rask promenad. Jag har bokat in cirkelgym/indoor walking i morgon också, så jag är inte så sugen på det idag. Kanske ett spinningpass…?  Men det känns ganska bra att inte ha någon tid att passa så en utomhusaktivitet när andan faller på blir nog faktiskt allra bäst när jag tänker efter. Nå, jag får se vad det blir – säkert någon typ av motion i alla fall. Endorfinist? Javisst!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.