Foto,  Träning,  Ur vardagen

Tränar på – hej å hå

rosbokeh2Så var det slut på ännu en helg och måndagen tar vid. Det gör ingenting. Mina förhoppningar om att vara ute så mycket som möjligt igår grusades ändå ganska snabbt – det var svinkallt ute! Två motionsrundor blev det dock – en femkilometerspromenad i raskt tempo på morgonkvisten och lite senare en trekilometersjoggingrunda. Men sen ville jag allt vara inomhus – let me tell ya.

Ikväll har jag bokat in ett kombipass cirkelgym/indoor walking och imorgon blir det ett indoor walking-pass istället för nedlagda NyVana… Tränar på – hej å hå.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.