Foto,  Ur vardagen

Smile!

leende

…och idag är det svårt att inte klä på sig sitt allra största leende; solen skiner, det är söndag och vi är lediga. Det är inte mycket mer jag behöver för att energin ska flöda och inspirationen vakna. Vara ute står högt upp på min to do-lista idag och kameran ska med. Så ska här handlas och motioneras också. Ja, det blir nog en riktigt härlig söndag. SMILE!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.