Foto,  Ur vardagen

Stilstudie

kickoff

En trevlig kick off med jobbet igår tog sin början på kontoret där vi bjöds på ostbricka, vin och alkoholfritt för oss som skulle köra till stationen. Därefter tog vi pendeln in till Göteborg, körde en trekamp på Star Bowling, gick vidare till Joe Farelli’s, åt god mat, tog oss därefter ett glas på Incontro och sedan bar det av hemåt med pendeln igen. Så dags hade några redan troppat av, och jag tog trött en taxi hem, men några tappra själar fortsatte till Black Pearl här i stan. Sammanfattning: kul kväll! Status idag: ligger lite lågt… 😉

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.