Ur vardagen

Välja och vraka

helgFredagen är här och snart stundar helgen med lite ledighet. Planerna för denna helg är att hinna med en del träning, fotografera, titta på tapeter till tomrummet, förhoppningsvis locka hit sonen på en bit mat och umgås – med honom och andra.

Kanske ska smita iväg på någon loppis också och eventuellt gå i affärer och glutta på lite vårnyheter; känns som det var evigheter sen jag var ute och shoppade… Det finns massor man kan göra, det är bara att välja och vraka!

 

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.