Foto,  Ur vardagen

Kärlek vid första ögonkastet

simplicityIbland blir man kär. I ett föremål, en person, en plats eller en företeelse. Jag blev kär i den här koppen direkt när jag såg den och visste genast att den skulle passa fint hemma hos oss. Ibland blir det rätt med en gång. Kärlek vid första ögonkastet, helt enkelt.

 

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.