Foto,  Träning,  Ur vardagen

Hektiskt

tulpanros

Hem efter jobbet igår, bytte om till träningskläder – för att vara redo – tokcyklade ner till stan på möte, trampade därefter snabbt vidare till Friskis, körde kombipass cirkelgym/indoor walking, cyklade fort, fort hem, duschade, åt kvällsmat och kraschade i soffan. En hektisk eftermiddag/kväll, men oj vad man sover gott efter en sådan dag.

Idag blir det lite lugnare; jobb till fyra, handla, laga mat och äta, därefter NyVana halv sju.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.