Foto,  Träning,  Ur vardagen

Målsättning

notros

Med vår i hjärtat och sol i sinnet vaknade jag till denna måndag. Så lätt allting ska bli nu framöver! Snart kan jag ge mig ut utan att behöva palta på mig mössa, halsduk, vantar och tjock vinterjacka. Härligt!

Snart susar jag hem från jobbet på eftermiddagen, svidar om och joggar upp till slingan i skogen som jag springer utan att riskera att halka på de stora ispartierna och jag gör det med en sådan självklar lätthet. Det känns bra att sätta upp tydliga mål och jag ska därför börja leta efter ett vårlopp att anmäla mig till nu också. Konditionsmässigt är jag kanske inte riktigt där än – det är ju inte våren heller – men snart…

Ikväll har jag bokat in mig på ett kombipass cirkelgym/indoor walking. Det värsta av träningsvärken i benen har lagt sig nu, så jag är laddad och sugen. Nu kööör vi!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.