Vår på gång

flaggaEn sådan underbar dag vi fått här på västkusten idag – helt ljuvlig. Jag har varit ute en hel del, men är inte riktigt nöjd än… En kombinerad jogging-/powerwalk inledde jag förmiddagen med, sen duschade jag och gav mig ut på en fem kilometers fotopromenad. Nu sitter jag och klurar på vart kameran och jag ska åka härnäst. Vill ut, ut, uuut…! 🙂

Om skapica

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com
Det här inlägget postades i Foto, Träning, Ur vardagen. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.