Hur bra som helst!

rosablom

Woo-hoo, en sådan morgon! Söndag, ledig, sol, blå himmel och träningsvärk. Kan det bli bättre? Det är med S T O R glädje och optimism jag fejsar den här dagen som jag tänker göra det allra, allra bästa av. Foto, motion och mindfulness står bland annat med på dagens agenda. Det här kan bli hur bra som helst!

Om skapica

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com
Det här inlägget postades i Foto, Ur vardagen. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Hur bra som helst!

  1. Anette skriver:

    Wow säger jag bara – vilken bild !!!!!!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *