Umgås på riktigt

dirt

Sååå nöjd med kvällen igår. Sonen kom på middag. Vi åt, tittade lite på TV och så spelade vi kort. Tänk vad annorlunda en relation med ett barn kan bli när barnet flyttat hemifrån. För fem månader sedan hade han om han varit hemma gått in på sitt rum efter middagen, vridit upp musiken, satt sig vid sin dator och stannat där resten av kvällen om han inte gått ut eller åkt hem till någon kompis. Nu sitter han kvar i köket, pratar, föreslår att vi ska spela kort och vill umgås med oss på ”riktigt”. Det känns stort, varmt och gott i mitt mammahjärta.

Om skapica

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com
Det här inlägget postades i Foto, Ur vardagen. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Umgås på riktigt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.