Umgås på riktigt

dirt

Sååå nöjd med kvällen igår. Sonen kom på middag. Vi åt, tittade lite på TV och så spelade vi kort. Tänk vad annorlunda en relation med ett barn kan bli när barnet flyttat hemifrån. För fem månader sedan hade han om han varit hemma gått in på sitt rum efter middagen, vridit upp musiken, satt sig vid sin dator och stannat där resten av kvällen om han inte gått ut eller åkt hem till någon kompis. Nu sitter han kvar i köket, pratar, föreslår att vi ska spela kort och vill umgås med oss på ”riktigt”. Det känns stort, varmt och gott i mitt mammahjärta.

2 kommentarer till ”Umgås på riktigt

  • Jag är så avundsjuk *sjunger*, men har ju upplevt detsamma med dig/er…varje upplevelse har sin tid <3
    Här firades 20-års jubileum igår och en dam fyllde 90 år så det var fest hela dagen =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *