Foto,  Träning,  Ur vardagen

Polish the dull side

dullside

…man får liksom ta det man har och göra det bästa av det.

Idag är det fredag – härligt. Den här helgen hoppas jag åter igen på bra fotoväder. En liten shopping-/utflyktstur med fru M är också inplanerad och dessutom har jag bokat in mig på ett kombipass cirkelgym/spinning i morgon bitti vilket jag verkligen ser fram emot.

Jag har inte kört cirkelgym på över ett år, kanske ett och ett halvt, på grund av min krånglande axel. Så nu är jag så sugen och laddad för det här så det är bara inte klokt. Vist av mig att boka in ett kombipass istället för att köra ett helt pass cirkelgym tycker jag. 

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.