Tema 77 – Fridfullt – 58/365

77-fridfullt

Om skapica

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com
Det här inlägget postades i 365 foton 2013, Foto. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Tema 77 – Fridfullt – 58/365

  1. Anna skriver:

    Ännu en fin bild från havet 🙂

    Gav mig ut i förmiddags men då låg dimman tung över havet. Rätt läckert ändå med frostig växtlighet.

  2. Gabriella skriver:

    Det ser väldigt fridfullt ut och det är en vacker bild

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.