Foto,  Ur vardagen

Ljust

bokehljus

Redan onsdag – jösses vad fort tiden går! Och mot våren är vi på väg med stormsteg. Det märks framför allt för att det nu är ljust på morgonen när jag åker till jobbet och ljust när jag åker hem. Precis som att man får lite mer tid så här års på något sätt – underbart!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.