Foto,  Träning

Tips på bra träningsmusik?

gandhi

Idag är jag full av energi och ser med tillförsikt fram emot vad den här våren kommer att bjuda på. Fick en liten försmak igår, då det var underbart skönt ute både på lunch- och eftermiddagspromenaden. Med musiken dunkandes i hörlurarna, solen i ögonen och lite puls i kroppen känner jag mig på topp.

Snart kommer jag att sätta igång med joggingen på allvar igen och jag längtar verkligen efter det. Ikväll blir det dock NyVana och i morgon indoor walking. Till det behöver jag ingen musik eftersom jag förhoppningsvis får sällskap ikväll och i morgon väljer Sussi musiken.

Men när jag ska ge mig ut och jogga här nu i vår vill jag gärna ha lite ny, fräsch musik i öronen. Bra, drivande musik med tydlig takt, gärna tunggung – hårdrock eller hard style – har du någon bra lista på Spotify att dela med dig av? Om du vill kan du prenumerera på ”Ultimate Traininglist by knulfie” där, den listan brukar jag köra. Den är det bra tryck i, det kan jag lova! 🙂

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.