Härlig helg – bra måndag

ishav

En härlig helg som innehållit det jag önskade har passerat; ett besök hos mor, bra musik på TV:n, god sömn, motion, avkoppling, en fotorunda vid havet, och avslutningsvis middag här hemma igår kväll med sonen och hans flickvän. Mycket trevligt!

Idag blir det först jobb, sedan ska jag ut och gå och iväg på ett möte. Det har blivit dags att ta tag i vissa saker… Blir nog en bra måndag det här.

Om skapica

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com
Det här inlägget postades i Foto, Ur vardagen. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Härlig helg – bra måndag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.