Foto,  Ur vardagen

Härlig helg – bra måndag

ishav

En härlig helg som innehållit det jag önskade har passerat; ett besök hos mor, bra musik på TV:n, god sömn, motion, avkoppling, en fotorunda vid havet, och avslutningsvis middag här hemma igår kväll med sonen och hans flickvän. Mycket trevligt!

Idag blir det först jobb, sedan ska jag ut och gå och iväg på ett möte. Det har blivit dags att ta tag i vissa saker… Blir nog en bra måndag det här.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.