Foto,  Musik,  Ur vardagen

Tell the world I’m here…

ljusros

Igår kväll tyckte jag Melodifestivalen var helt outstanding; det var flera riktigt bra låtar. Jag tycker att ”Tell the world I’m here” med Ulrik Munther är helt magisk, ”Bed on fire” med Ralf Gyllenhammar pampig, ”You” med Robin Stjernberg bra och annorlunda och ”Breaking the silence” med Therese Fredenwall förtjänade enligt mig att gå till andra chansen eftersom den är väldigt fin. Hellre den än Behrang Miri, säger jag… Men nu är det som det är och jag får vara glad att åtminstone tre av mina favoriter gått vidare i tävlingen. Tell the world I’m here…

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.