Foto,  Ur vardagen

Ja, jag erkänner…

blomkollageJa, jag erkänner, jag älskar blommor. Jag älskar att köpa,  titta på och fotografera blommor. Bilderna här ovan visar ett axplock av blommor jag köpt, fotograferat och publicerat här på bloggen under januari månad i år och som synes köper jag mest vita eftersom jag tycker de är absolut fräschast. Mycket blommor blir det och ägaren till blomsteraffären måtte gnugga händerna när jag gör entré i hans butik…

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.