Foto,  Ur vardagen

Så förbannat glad!

highkeyroseFriday. Need I say more?

En hel ledig helg ligger framför mig. Det är väl inget speciellt med det egentligen – jag brukar ju vara ledig varje helg – men jag tyckte mig höra igår att det ska bli fint väder i helgen också och det gör mig så förbannat glad! Äntligen!!!

Om allt blir som jag önskar kommer jag att kunna ägna en hel del tid åt fotografering. Ett och annat motionspass tänker jag också hinna med liksom ett besök hos mor i morgon samt  förhoppningsvis middag tillsammans med sonen och hans flickvän på söndag. Vad har du för planer för helgen?

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.