Så förbannat glad!

highkeyroseFriday. Need I say more?

En hel ledig helg ligger framför mig. Det är väl inget speciellt med det egentligen – jag brukar ju vara ledig varje helg – men jag tyckte mig höra igår att det ska bli fint väder i helgen också och det gör mig så förbannat glad! Äntligen!!!

Om allt blir som jag önskar kommer jag att kunna ägna en hel del tid åt fotografering. Ett och annat motionspass tänker jag också hinna med liksom ett besök hos mor i morgon samt  förhoppningsvis middag tillsammans med sonen och hans flickvän på söndag. Vad har du för planer för helgen?

2 reaktion på “Så förbannat glad!

  1. Håller med dig. Så förbannat gott med fint väder och helg. Visserligen blir det handboll både lördag och söndag, men jag får gå ut i pauserna :). Ha en underbar helg. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *