Känns fint

lycka

Det är inte säkert att man finner den i precis varje ögonblick. Lyckan, alltså, men det är inte helt omöjligt, så det är värt att leta en stund, tycker jag. Den kan ju dyka upp från ett oväntat håll…

Som i natt till exempel. Då var jag ute och gick. Gräset bredvid gångbanan var grönt, himlen var ljus och i luften var det varmt. Jag mötte en joggare och en fotgängare på min väg. Jag var klädd i vanliga kläder men kände: wee-hoo, vad härligt det här är – jag vill springa! Fick hålla tillbaka mig själv från att göra det, eftersom jag förmodligen var på väg till någonting som det inte lämpade sig att komma svettig till. Men det var en härlig dröm, jag vaknade lycklig och snart är vi där. Känns fint.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *