Foto,  Ur vardagen

Känns fint

lycka

Det är inte säkert att man finner den i precis varje ögonblick. Lyckan, alltså, men det är inte helt omöjligt, så det är värt att leta en stund, tycker jag. Den kan ju dyka upp från ett oväntat håll…

Som i natt till exempel. Då var jag ute och gick. Gräset bredvid gångbanan var grönt, himlen var ljus och i luften var det varmt. Jag mötte en joggare och en fotgängare på min väg. Jag var klädd i vanliga kläder men kände: wee-hoo, vad härligt det här är – jag vill springa! Fick hålla tillbaka mig själv från att göra det, eftersom jag förmodligen var på väg till någonting som det inte lämpade sig att komma svettig till. Men det var en härlig dröm, jag vaknade lycklig och snart är vi där. Känns fint.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.