PhotoShop,  Ur vardagen

Det värmer så skönt i hjärtat

snallaordJag känner mig superglad över ett par fina komplimanger som jag fått idag. Naturligtvis tackade jag något överrumplad direkt på plats när kommentarerna kom, men jag vill även nämna det här. Så att du och jag kan läsa hur glad jag blev och dessutom kan jag påminna mig själv om att ge ännu fler komplimanger än jag redan gör till människor runt omkring mig om jag läser det här inlägget igen.

Minns faktiskt bara att jag idag  givit en enda person en komplimang, vilken fick vederbörande att rodna. Och då sa jag bara något om hur trevlig personen låter. För att jag verkligen tyckte det. Har du också svårt att ta emot en komplimang? Vi borde bli bättre på det – för det värmer så skönt i hjärtat när någon är lite extra snäll mot en. 

 

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.