Foto,  Ur vardagen

Är det möjligt?

stopwaiting

Inte alltid så lätt kanske, men idag när jag går ut ska jag minsann spänna ögonen i trädens knoppar, hoppa hårt upp och ned på marken för att väcka de små tussilagoembryon som ligger gömda under lager av snö, frost och tjäle, sjunga höga toner så isen som ligger spricker och se om det verkligen är möjligt att påverka allt där ute, eller om vissa saker måste få ta sin tid och ha sin gång…

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.