Svalnat intresse

candletrayIntresset för NyVana har tyvärr svalnat betydligt där ute bland folk… En trogen deltagare har fått bältros och är såklart ursäktad (hoppas du blir frisk snart), maken har fullt upp med fotboll och då bangar även en granne och hans fru. Och några av dem som var väldigt på tidigt i höstas har slutat komma. Dessutom har spontananslutarna uteblivit helt sedan lång tid tillbaka.

Det brukar mest vara fru M och jag som går nu för tiden, faktiskt. Men ikväll blir jag nog helt ensam om att ta mig runt stadspromenaden eftersom hon fått förhinder. (Vi ses nästa vecka).

Det är synd att det blivit så här, för jag trodde verkligen på den här idén… Trodde det skulle vara bra med gratis motivation och motion. Nåja, jag låter texten stå med i lokaltidningarnas kalendrar ett tag till. Kanske lite bättre väder kan dra folk framöver, när våren så sakteliga börjar närma sig.

4 kommentarer till ”Svalnat intresse

  • Det är såååå trist !!! Jag gjorde något liknande för två år sedan start mars. Engagerade mammorna i kvarteret att motionera nere på fotbollsplanen medan det alltid fanns pappor som såg till barnen . När det sen var dax att göra iform loppet i maj var vi två entusiaster kvar 🙁 Vet precis hur det känns ……
    Jag hoppas verkligen NyVana får en nytändning nu till våren !!!
    kram på dig <3

  • Hej! Bältros är inget jag rekommenderar och framför allt inte när det sitter i ögat, pannan och i huvudet. Hemma från jobbet ännu pga ljuskänslig i ögat. Så snart jag känner mig på topp är det NyVana för mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *