Foto,  Musik,  Ur vardagen

Dansar soldans

rainydayFy för den lede vad grått och trist det varit på sistone! Jag vet att det inte tjänar något till att gnälla på vädret, men hey, jag är ju trots allt svensk. Och nu har jag hållit mig länge nog…

Jag har nästan glömt bort hur det känns när en ljum sommarvind smeker min kind, hur mitt saltvattensstela sommarhår känns, hur solen får det att svida lite i min rodnande hud och hur underbart det är att sitta ute länge, länge på kvällarna. Minns du? Jag dansar soldans, spelar glad musik och hoppas att vi snart är där. Hur överlever du?

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.