Foto,  Ur vardagen

Finbesök och rätt låt

rosranunkel2

Hade finbesök igår kväll till middagen; sonen kom hit och var här ett par timmar och uppdaterade oss om vad som är på gång i hans liv just nu. Alltid roligt att se honom och prata med honom. Efter det satt maken och jag och tittade på samma program som merparten av svenska folket; Melodifestivalen. Det var helt rätt att State of Drama skulle vidare, tycker jag, deras låt var ruskigt bra.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.