Foto,  Ur vardagen

Det är gott att leva

tulpanEn härlig lördag hittills i mitt tycke. Sov ut i morse, åt sen frukost, läste tidningen i lugn och ro, tog hand om lite hushållssysslor och veckohandlade. Sedan åkte jag iväg med fru M och hennes son och kikade på några olika loppisar, lunchade, strosade runt på Kungsmässan och hade det riktigt trevligt och mysigt.

Nu tittar maken på Arsenal-Blackburn på TV och jag sitter här, lyssnar på härlig pianomusik med Richard Clayderman och njuter av doften från mitt underbara Black coconut – Yankee Candle. Mmm, om ett par timmar blir det lite god middag och sedan Melodifestival. Ja, det ÄR verkligen gott att leva.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.