Bryter gamla rutiner

rosbukett3

Idag är det jobb för en av mina andra arbetsgivare som gäller för mig. Kul att bryta gamla vanliga rutiner, även om det bara är för en dag…

Om skapica

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com
Det här inlägget postades i Foto, Ur vardagen. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Bryter gamla rutiner

  1. Anette skriver:

    Skönt med lite variation 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *