Nöjd

singelrosHar en riktigt skön känsla i kroppen idag. Den sitter i sen igår. Var på ett indoor walking-pass på Friskis och än en gång fick jag stifta bekantskap med en för mig ny ledare. Ett toppenbra pass hade han! 🙂

Det är dock inte ledaren i sig som är det viktiga när jag går och tränar. Nej, det är mer helheten. Att jag känner takten i kroppen, att musiken är rätt för det jag gör just för tillfället och att jag upplever rätt känsla – den känslan som ledaren försöker förmedla att jag ska ha i kroppen. Och att jag får energi, att musiken är drivande, tilltalar mig och får mig att ta i lite extra. Precis så var det igår. Jag är mycket nöjd med såväl passet som min egen insats.

 

Om skapica

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com
Det här inlägget postades i Foto, Träning, Ur vardagen. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Nöjd

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.