Nöjd

singelrosHar en riktigt skön känsla i kroppen idag. Den sitter i sen igår. Var på ett indoor walking-pass på Friskis och än en gång fick jag stifta bekantskap med en för mig ny ledare. Ett toppenbra pass hade han! 🙂

Det är dock inte ledaren i sig som är det viktiga när jag går och tränar. Nej, det är mer helheten. Att jag känner takten i kroppen, att musiken är rätt för det jag gör just för tillfället och att jag upplever rätt känsla – den känslan som ledaren försöker förmedla att jag ska ha i kroppen. Och att jag får energi, att musiken är drivande, tilltalar mig och får mig att ta i lite extra. Precis så var det igår. Jag är mycket nöjd med såväl passet som min egen insats.

 

2 kommentarer till ”Nöjd

  • Jag känner absolut igen mig i det du skriver, dock är ledaren relativt viktig för mig. Jag vill bli peppad och inspirerad. Inte som en gång då jag gick från passet för ledaren var rent ut sagt-värdelös.

    Men IW blir himla roligt med rätt musik, man kommer in i ett slags flow.

    Trevlig helg i förskott! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *