Ur vardagen

Spöken, finns de?

kaffekoppI morgonmörkret är det väldigt lätt att göra fel och idag hade jag tankarna på ett helt annat håll när jag fixade min frukost. Minst sagt. Ingen mindfulness här, inte…

Stod i köket och grejade. Bredde för tillfället en knäckemacka som jag skulle ta med till jobbet när jag kom på den briljanta idén att jag skulle sätta på en kopp kaffe. Samtidigt. (Jag är väl kvinna?) Sagt och gjort…

I med kaffekapseln, ett lätt tryck på knappen och så kunde jag återgå till mina bestyr. När jag sedan var klar och skulle ta min efterlängtade kopp stod maskinen till min förvåning tom. Men va….?! Jag hade ju hört hur den bryggde en kopp..?

Det är kanske nu man börjar fundera på om det finns spöken eller inte, men jag förstod ganska snabbt att det bara var att inse att jag låtit en hel kopp ljuvligt kaffe rinna rakt ner i uppsamlingsbehållaren, ta fram en ny kapsel, sätta en kopp i maskinen och fixa en ny. Handen på hjärtat, huvudet under armen – hur ska den här dagen sluta?

 

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.