Spöken, finns de?

kaffekoppI morgonmörkret är det väldigt lätt att göra fel och idag hade jag tankarna på ett helt annat håll när jag fixade min frukost. Minst sagt. Ingen mindfulness här, inte…

Stod i köket och grejade. Bredde för tillfället en knäckemacka som jag skulle ta med till jobbet när jag kom på den briljanta idén att jag skulle sätta på en kopp kaffe. Samtidigt. (Jag är väl kvinna?) Sagt och gjort…

I med kaffekapseln, ett lätt tryck på knappen och så kunde jag återgå till mina bestyr. När jag sedan var klar och skulle ta min efterlängtade kopp stod maskinen till min förvåning tom. Men va….?! Jag hade ju hört hur den bryggde en kopp..?

Det är kanske nu man börjar fundera på om det finns spöken eller inte, men jag förstod ganska snabbt att det bara var att inse att jag låtit en hel kopp ljuvligt kaffe rinna rakt ner i uppsamlingsbehållaren, ta fram en ny kapsel, sätta en kopp i maskinen och fixa en ny. Handen på hjärtat, huvudet under armen – hur ska den här dagen sluta?

 

1 kommentarer till ”Spöken, finns de?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *