Fotokurs?

rosljus2Fick ingen plats på något av friskispassen jag ville gå på igår, så det fick bli en lugn hemmakväll istället. Och faktum är att det nog behövdes; jag var ganska trött, hade träningsvärk på insidan av låren och någon slags känning i höger vad. Men jag har bokat in mig på ett indoor walking-pass nu i morgon istället och ikväll blir det NyVana. Gott!

Ikväll får jag träffa fru M också och det ser jag fram emot. Vi planerar att gå en kurs här nu till våren och då behöver man ju prata i hop sig och bestämma sig för vad man ska gå. Jag skulle kunna tänka mig nästan vad som helst; men mest är jag faktiskt sugen på att gå en fortsättningskurs i foto. Nu när jag tänker efter… Eller har du gått någon rolig och/eller bra kurs på sistone som du kan rekommendera? Helst ska den finnas i Kungsbacka-/Göteborgstrakten. Hör av dig i så fall, jag vill gärna ha tips.

 

8 kommentarer till ”Fotokurs?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *