Fotokurs?

rosljus2Fick ingen plats på något av friskispassen jag ville gå på igår, så det fick bli en lugn hemmakväll istället. Och faktum är att det nog behövdes; jag var ganska trött, hade träningsvärk på insidan av låren och någon slags känning i höger vad. Men jag har bokat in mig på ett indoor walking-pass nu i morgon istället och ikväll blir det NyVana. Gott!

Ikväll får jag träffa fru M också och det ser jag fram emot. Vi planerar att gå en kurs här nu till våren och då behöver man ju prata i hop sig och bestämma sig för vad man ska gå. Jag skulle kunna tänka mig nästan vad som helst; men mest är jag faktiskt sugen på att gå en fortsättningskurs i foto. Nu när jag tänker efter… Eller har du gått någon rolig och/eller bra kurs på sistone som du kan rekommendera? Helst ska den finnas i Kungsbacka-/Göteborgstrakten. Hör av dig i så fall, jag vill gärna ha tips.

 

8 reaktion på “Fotokurs?

  1. Hej,
    Jag har tips på kurser. Nu är det i och för sig distanskurser och på höskolan så de kan du läsa först till hösten.

    På Jönköpings Universitet finns två kurser, Digital bildbehandling och Fotografi-Visuell kommunikation som jag varmt kan rekommendera. De läses enbart på distans, med videokurser som man själv bestämmer när man ska se.

    Det är Moderskeppet som ligger bakom dessa kurser så du kan gå in på deras hemsida och läsa mer.

    Hälsn Anna

  2. Hjärtat kanske dags för dig och inse att du inte behöver gå någon kurs utan det du skulle göra är att vara lärare för dom som vill lära sig ta bilder

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *