Fotokurs?

rosljus2Fick ingen plats på något av friskispassen jag ville gå på igår, så det fick bli en lugn hemmakväll istället. Och faktum är att det nog behövdes; jag var ganska trött, hade träningsvärk på insidan av låren och någon slags känning i höger vad. Men jag har bokat in mig på ett indoor walking-pass nu i morgon istället och ikväll blir det NyVana. Gott!

Ikväll får jag träffa fru M också och det ser jag fram emot. Vi planerar att gå en kurs här nu till våren och då behöver man ju prata i hop sig och bestämma sig för vad man ska gå. Jag skulle kunna tänka mig nästan vad som helst; men mest är jag faktiskt sugen på att gå en fortsättningskurs i foto. Nu när jag tänker efter… Eller har du gått någon rolig och/eller bra kurs på sistone som du kan rekommendera? Helst ska den finnas i Kungsbacka-/Göteborgstrakten. Hör av dig i så fall, jag vill gärna ha tips.

 

Om skapica

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com
Det här inlägget postades i Foto, Ur vardagen. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Fotokurs?

 1. Anna skriver:

  Hej,
  Jag har tips på kurser. Nu är det i och för sig distanskurser och på höskolan så de kan du läsa först till hösten.

  På Jönköpings Universitet finns två kurser, Digital bildbehandling och Fotografi-Visuell kommunikation som jag varmt kan rekommendera. De läses enbart på distans, med videokurser som man själv bestämmer när man ska se.

  Det är Moderskeppet som ligger bakom dessa kurser så du kan gå in på deras hemsida och läsa mer.

  Hälsn Anna

 2. Anette skriver:

  Jag hade oxå kunnat tänka mig en fotokurs !! Moderskeppets kurser lär va bra som ovanstående rekommenderar !!

 3. Lars skriver:

  Hjärtat kanske dags för dig och inse att du inte behöver gå någon kurs utan det du skulle göra är att vara lärare för dom som vill lära sig ta bilder

 4. Vad är det mer specifikt du vill lära dig? Komposition eller kamera?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.