Foto,  Träning,  Ur vardagen

Nya tag

rosljusMåndag, ny vecka, nya möjligheter, nya tag och nu ska träningen prioriteras. Ska försöka få till ett pass på Friskis ikväll, men de pass jag vill gå på är tyvärr fullbokade. Får hålla koll på om någon bokar av under dagen så det blir en plats ledig till mig. Nåja, det går ju att vara ute och jogga nu också – det fick jag bevis för igår – och NyVana är det i morgon, så jag ska nog får rört på mig i alla fall.

 

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.