Utflykt

martagarden1 martagarden3Idag gjorde vi en liten utflykt i vår egen kommun. Åkte ut på Onsalahalvön, letade oss fram till Mårtagården (överst på bild) och promenerade genom Mårtaskogen upp till utsiktsplatsen. Härligt att komma ut lite…

 

Om skapica

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com
Det här inlägget postades i Foto, Ur vardagen. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Utflykt

  1. Anette skriver:

    Vilka bilder spec nr 2 , som taget ur en gammal svart o vit film !!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *