Träning

Säsongspremiär

fors

Idag fick jag lust att testa fysiken och gav mig därför ut på säsongens första utejoggingtur. Tre kilometer på en snöig och delvis isig skogsstig blev det och jag är så nöjd. Tänk, för bara tre dagar sedan låg jag i sängen med nackspärr och tyckte synd om mig själv. Det kan ändra sig fort och tur är väl det.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.