Foto,  Ur vardagen

Mmmarstrand

marstrand

Så är vi hemkomna från ett härligt dygn på Marstrands havshotell, där vi varit tillsammans med svägerskan och svågern. Hotellet var väldigt fräscht och fint, makens och mitt fina rum bjöd på den här utsikten och spaavdelningen var härlig. Skönast var den varma tunnan utomhus. Minusgrader i luften och varmt i vattnet. Mmm, så himla underbart.

Middagen var utsökt, Dan Lindén och Duo 2Much som spelade i går kväll var jätteduktiga, sängarna var sköna, hotellfrukosten kanon och ja, hade jag fått önska en enda sak till hade det varit att det varit lite varmare så jag kunde varit ute och fotograferat lite mer. Får bli ett återbesök längre fram i vår, kanske…?

spa

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.