Foto,  Ur vardagen

Att överraska

lyckansfjaril

Natten har varit god. Helt fantastiskt skön, faktiskt. Inte en enda gång har jag vänt på mig i natt. Eller? Jo, det är klart att jag har, men jag har inte känt att jag har gjort det. Woo-hoo! Helt underbart! Visst, något av smärtan finns kvar när jag rör huvudet och kommer i vissa lägen, men jösses vilken skillnad; idag blir det jobb! Fast inte så länge…

Klockan elva slutar jag idag, hämtar upp maken på hans jobb och sedan är det äntligen dags för mig att bjuda honom på en liten överraskning som jag hållit på sedan i december. Han har bara fått instruktionen att han skulle ha en övernattningsväska packad nu idag på morgonen när han åkte till jobbet, sen har han ingen aning om vart vi ska eller vad vi ska göra. Sånt är kul tycker jag. Att överraska.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.