Ur vardagen

Nackspärr from Hell

ranunkelblad

Statusuppdatering: nacken kändes bättre igår. Jag var till och med ute och gick en liten sväng sent på eftermiddagen. Yay! 🙂

Natten har dock varit tuff – varje vändning har följts av antingen ett ”aj” eller ett ”aj-aj”. Gick upp och duschade i morse och var på väg att gå till jobbet, men det GÅR fasen inte. Det gör ont så fort jag rör mig ”fel” och jag är sååå stel! Jädra skit!

Mer värme, mer Alvedon/Ipren, mer telefonspel och många fler små huvudvridningar krävs uppenbarligen för att bekämpa denna Nackspärr from Hell!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.