Nackspärr from Hell

ranunkelblad

Statusuppdatering: nacken kändes bättre igår. Jag var till och med ute och gick en liten sväng sent på eftermiddagen. Yay! 🙂

Natten har dock varit tuff – varje vändning har följts av antingen ett ”aj” eller ett ”aj-aj”. Gick upp och duschade i morse och var på väg att gå till jobbet, men det GÅR fasen inte. Det gör ont så fort jag rör mig ”fel” och jag är sååå stel! Jädra skit!

Mer värme, mer Alvedon/Ipren, mer telefonspel och många fler små huvudvridningar krävs uppenbarligen för att bekämpa denna Nackspärr from Hell!

1 kommentarer till ”Nackspärr from Hell

  • Stackare !!!!! Vet precis hur det känns . Gick med nackkrage i två veckor ;(
    Jag hoppas o håller tummarna för att den ger med sig snart !!!
    Kram på dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *