Foto,  Ur vardagen

Avslöjar sanningen och självboostar

feb13_2

Jag får ofta höra:
”Vilka långa ögonfransar du har – använder du lösögonfransar?”
”Åh, vilka fina fransar du har – är de nya?”
”Usch, jag kan nästan inte titta på dina ögon…”
”Vilken mascara använder du?”

Nu ska jag avslöja sanningen. För dig som verkligen vill veta. Det är mina egna fransar. Helt och hållet. Ja, förutom svärtan då, för den kommer ju såklart från mascaran jag använder. (Max Factor 2000 calorie mascara)

Kändes härligt att få säga något bra och positivt om mig själv idag, för jag har känt mig som en riktig jädra gnällkärring de senaste dagarna. Klen, mjäkig och eländig. Jag behövde lite vänlighet. Och eftersom ingen annan är hemma och kan ge mig det får jag fylla på det förrådet själv. Ta en liten egotripp och självboosta.

Och, som du säkert förstår – eftersom jag tjattrar på så här – känns det mycket, mycket, mycket bättre i nacken nu och jag är så himla glad! Jag ska inte headbanga än, som en Wf-kompis föreslog men, jag skulle nästan vilja. Hoppas att natten blir god också så att jag slipper väcka mig själv. Och imorgon händer det trevliga grejer som jag INTE vill missa!
Skynda på lilla nacke, och bli så bra du kan, så fort som möjligt. Tack.

 

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.