Bara: ”AJ!”

rosranunkelIdag har jag bara en sak att säga: ”AJ!”
Stillheten är min vän…

 

Om skapica

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com
Det här inlägget postades i Foto, Ur vardagen. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Bara: ”AJ!”

  1. Anette skriver:

    Usch fy !!!!! Hoppas den avtar snart !!
    Kram

    • skapica skriver:

      Nu är nog det värsta över hoppas jag. Tycker att jag känner mig lite, lite bättre. Det kan också bero på ”karamellerna” jag knaprat i mig, men skitsamma – jag köper det! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.