Ur vardagen

Delad glädje

saliteFörra veckan köpte jag till bloggväninnan Anette en liten present som jag stoppade i ett kuvert och postade. Brevet kom fram idag. Min gest belönades med ett inlägg på hennes blogg och jag vet att hon uppskattade det.

Och när jag läser hennes blogginlägg – som jag med hennes tillåtelse delvis skärmdumpat och gjort något eget av – och ser hur glad hon blev blir jag också glad. Jätteglad! Delad glädje = dubbel glädje.

 

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.