Bra med nackspärr

genagot

Det är ingen idé att gnälla över nackspärren jag har dragit på mig. Det hjälper inte. Det handlar istället om att hitta lägen. Lägen för att uthärda. Och ta till hjälpmedel i form av läkemedel, värme, vetekudde, att vila, att tänka positivt och att vara tacksam. Ja, för det finns faktiskt några bra saker med det hela och det är följande:

  • Jag har hunnit läsa massa tidningar och grejer som jag haft liggandes; Mat & vänner, Plaza Interiör, MåBra, MatMagasinet, en gammal GT-söndagsbilaga som jag rotade fram i tidningskorgen, Buffé, reklam, en fotobok och lite annat smått och gott.
  • Jag kan föra statistik över hur många gånger jag vänder på mig i sömnen om jag vill för jag har alla möjligheter i världen till det just nu; det är bara att rita ett streck på ett papper för varje ”Aj” som väcker mig på natten och summera det hela på morgonen.
  • Jag ger mig inte ut på stan och spenderar massa pengar utan tager vad jag haver hemma till än det ena, än det andra.
  • Jag behöver inte vara ute och köra bil och riskera att krocka.
  • Jag hinner spela WordFeud, WordOn, Quizkampen och Ordjakten hur mycket som helst.
  • Jag känner mig supertaggad att komma igång med träningen igen – jag börjar halka efter när det gäller mina 183 motionspass 2013.
  • Men bäst av allt; jag vet att det inte är något bestående utan övergående – jag är snart på benen igen.

Så tack nackspärren för att du finns, nu har du fått lite cred – kan jag få tillbaka rörligheten nu, tack?

4 kommentarer till ”Bra med nackspärr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *