Foto,  Ur vardagen

Lite stukad

rosflaska

Det är så härligt när man sovit bekymmerslöst hela natten och vaknar utvilad på morgonen, pigg och fräsch, redo för att ta tag i dagen. Idag är det inte en sådan morgon. Natten har varit hemsk och jag känner mig lite stukad. Jag har nästan inte sovit en blund.

Tjugo i fem var jag fortfarande klarvaken, stängde av larmet på telefonen och bestämde mig för att jag skulle fortsätta försöka somna. Det gick faktiskt att sova en stund till slut, tack och lov, men när jag vaknade hade jag fått nackspärr! Vad ger du mig för den, liksom?

Jag brukar vara glad och tacksam för varje dag jag får, men den här måndagen får gärna skynda sig att  gå och ta slut… Jag kryper till kojs igen!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.