Lite stukad

rosflaska

Det är så härligt när man sovit bekymmerslöst hela natten och vaknar utvilad på morgonen, pigg och fräsch, redo för att ta tag i dagen. Idag är det inte en sådan morgon. Natten har varit hemsk och jag känner mig lite stukad. Jag har nästan inte sovit en blund.

Tjugo i fem var jag fortfarande klarvaken, stängde av larmet på telefonen och bestämde mig för att jag skulle fortsätta försöka somna. Det gick faktiskt att sova en stund till slut, tack och lov, men när jag vaknade hade jag fått nackspärr! Vad ger du mig för den, liksom?

Jag brukar vara glad och tacksam för varje dag jag får, men den här måndagen får gärna skynda sig att  gå och ta slut… Jag kryper till kojs igen!

2 kommentarer till ”Lite stukad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *