Foto,  Ur vardagen

Vårkänsla

vassIgår var det full rulle. Hann inte sätta mig en sekund vid datorn. Det rullade på i ett. Vet inte riktigt vart tiden tog vägen men en promenad hanns med, liksom handling och lite lyxshopping samt matlagning innan jag fick besök av en före detta arbetskamrat. Jag var precis klar när hon ringde på dörren. Bra tajmat! Vi satt och tjattrade, åt hemlagad västerbottenpaj, drack Prosecco la Robinia och hade väldigt trevligt. Mer sånt!

Och igår hände det något vädermässigt. Jag vet att det inte är vår den andra februari, men bannemej kändes det så i luften. Solen sken, ALLA var ute och gick, folk satt på bänkar ute på stan, människor log, folk var extra vänliga i butikerna och ja, vårkänslan var i allra högsta grad där. Underbart!

 

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.