Vårkänsla

vassIgår var det full rulle. Hann inte sätta mig en sekund vid datorn. Det rullade på i ett. Vet inte riktigt vart tiden tog vägen men en promenad hanns med, liksom handling och lite lyxshopping samt matlagning innan jag fick besök av en före detta arbetskamrat. Jag var precis klar när hon ringde på dörren. Bra tajmat! Vi satt och tjattrade, åt hemlagad västerbottenpaj, drack Prosecco la Robinia och hade väldigt trevligt. Mer sånt!

Och igår hände det något vädermässigt. Jag vet att det inte är vår den andra februari, men bannemej kändes det så i luften. Solen sken, ALLA var ute och gick, folk satt på bänkar ute på stan, människor log, folk var extra vänliga i butikerna och ja, vårkänslan var i allra högsta grad där. Underbart!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *