Inventering i dagsljus

beautifulDet är härligt med dagar då allt bara flyter på. När allting funkar och går som det ska. Och det är skönt och tryggt med rutiner. Som att man vet att efter en arbetsvecka kommer en härlig fredag och ett par dagars stundande ledighet. Där är jag nu. I den känslan. Men alldeles nyss var jag inte så lugn…

På morgonen kopplar jag – och många med mig – på autopiloten och gör som jag alltid brukar. Så behöver man inte tänka på allt man gör, utan det går på rutin. Men det förutsätter ju att saker ligger och hänger där de ska. Det gjorde de inte i för mig nu här i morse. Puh!

Men nu har jag hittat kläder att ta på mig och i helgen ska jag göra en inventering i dagsljus för att se var alla kläder har gömt sig och undersöka hur det kommer sig att vissa plagg som ska vara i garderoben plötsligt befinner sig i klädkammaren och tvärtom…

Om skapica

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com
Det här inlägget postades i Foto, Ur vardagen. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Inventering i dagsljus

 1. Anna skriver:

  En sådan inventering borde jag också göra. Jag har en känsla av att det gömmer sig kläder längst in på hyllor och i garderoben som skulle kunna användas mer.

  Önskar dig en trevlig helg!

 2. Lars skriver:

  Det är så jag vill krypa in i bilden och lägga mig i mitten av blomman. Ser så mjukt och fint ut. Du är underbart duktig på att ta bilder.

  Du är väl en kärlekspoet? Du skriver kärleks dikter i mitt hjärta varje dag,

 3. Anette skriver:

  Dina bilder slutar aldrig glädja mig !!!! De e så otroligt vackra !

 4. ✫ Fru Eriksson skriver:

  Ljuvligt foto 🙂
  /Kram Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *