Foto,  Ur vardagen

Inventering i dagsljus

beautifulDet är härligt med dagar då allt bara flyter på. När allting funkar och går som det ska. Och det är skönt och tryggt med rutiner. Som att man vet att efter en arbetsvecka kommer en härlig fredag och ett par dagars stundande ledighet. Där är jag nu. I den känslan. Men alldeles nyss var jag inte så lugn…

På morgonen kopplar jag – och många med mig – på autopiloten och gör som jag alltid brukar. Så behöver man inte tänka på allt man gör, utan det går på rutin. Men det förutsätter ju att saker ligger och hänger där de ska. Det gjorde de inte i för mig nu här i morse. Puh!

Men nu har jag hittat kläder att ta på mig och i helgen ska jag göra en inventering i dagsljus för att se var alla kläder har gömt sig och undersöka hur det kommer sig att vissa plagg som ska vara i garderoben plötsligt befinner sig i klädkammaren och tvärtom…

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.